2012. május 10.

Räikkönen és Grosjean: Tökéletesnek kell lennünk, hogy nyerni tudjunk

Kimi Räikkönen és Romain Grosjean is azon a véleményen van, hogy tökéletes teljesítményt kell nyújtaniuk ahhoz idén, hogy versenyt nyerjenek a Formula-1-ben.

A Lotus F1 Racing Team minden tőle telhetőt megtesz ennek érdekében.

Annak ellenére, hogy Bahreinben Kimi Räikkönen és Romain Grosjean is ott állt a dobogón, valamint a finn világbajnoknak komoly esélye volt a győzelemre, a Lotus nem lehet elégedett, mivel a korábbi futamokon is megtehette volna mindezt, de minden alkalommal közbejött valami.

„Nem lehetünk teljesen elégedettek ezzel, de tudjuk, hogy az autónk gyors, és versenyképes, akárcsak azt, hogy a mezőny rendkívül szoros. A csapatok nagyon közel vannak egymáshoz, és sokszor minimális különbségek döntenek a helyezésekről. Minden tőlünk telhetőt megteszünk azért, hogy ott legyünk az első helyen, de többre, a maximumra van szükségünk ehhez.” – nyilatkozta Kimi Räikkönen Barcelonában a riporterek előtt.

Romain Grosjean: „Nagyon elégedett vagyok a csapat munkájával és hozzáállásával, de tény, hogy most sokkal előrébb is szerepelhetnénk, tekintve azt, hogy az első két futamot nem sikerült befejeznem és Kimi számára sem jött ki mindig a lépés. A Bahreinben futott versenyünk remek volt, de tudjuk, hogy mindennek klappolnia kell ahhoz, hogy nyerni tudjunk.”

„Az autónk jó, de az edzéseken, az időmérőn és a versenyen is közel tökéletes munkát kell végeznünk a győzelem érdekében. Nincs más esélyünk normál körülmények között ezen szoros mezőnyben.”

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése