2011. október 31.

Vettel: Nem akarjuk, hogy vége legyen ennek a szezonnak

Nem enged fel sem a Red Bull, sem Sebastian Vettel. Azok után, hogy megnyerték az egyéni és a konstruktőri világbajnoki címet, a kétszeres világbajnok rajt-cél győzelmet aratott. Mint mondja, nagyon élvezte, hogy egyedül száguldozhatott a pályán:
„Ez a verseny nyilvánvalóan nagyon jó volt a számunkra, és élveztem az élen haladást. Volt egy kis távharcom Jensonnal, létfontosságú volt azonban, hogy megóvjam a gumijaimat, és mindent egybevetve ez egy nagyon sima verseny volt. Az autónak jó volt az egyensúlya, és összességében fantasztikus teljesítményt nyújtottunk.”
„Hogy őszinte legyek, vegyesek az érzelmeim, mivel ez az első Indiai Nagydíj, azonban a múlt hétvégékre visszatekintve elvesztettük két társunkat. Nem ismertem Dan Wheldont, Marco Simoncellivel viszont idén ismerkedtem meg; körülöttük járnak a gondolataink.”
„Igen, hatalmas kockázatot vállalunk, amikor beülünk az autóba, és reméljük, hogy semmi sem történik, de mindig eszedbe jutnak ezek a dolgok, ezért a gondolatink körülöttük járnak.”
„Hihetetlen, hogy az emberek ilyen rövid idő alatt építették fel ezt az arénát. Még mindig sikeréhesek vagyunk, nem vagyunk motiváció híján. Szeretem, amit csinálok, és nem akarjuk, hogy vége legyen ennek a szezonnak.”

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése