2012. január 1.

VETTEL KIHÍVTA A „HÓRA” RÄIKKÖNEN-T

Sebastian Vettel, a Red Bull-Racing német világbajnoka elmondta, az elmúlt két esztendőben sokat fejlődött a tollaslabda játéktudása és készen áll arra, hogy legyőzze a finn „Jégembert”.

Kimi Räikkönen a pályán kívül is megküzdhet barátjával.
Kimi Räikkönen és Sebastian Vettel évek óta jó barátok a motorsportban, és a pályán kívül is. Míg a finn „Jégember” távolt volt a Formula-1-től és egyik legnagyobb szenvedélyének, a ralinak hódolt a WRC-ben, valamint az amerikai NASCAR sorozatban is kipróbálta magát, Vettel szép csendesen kétszeres világbajnok lett a Formula-1-ben.

Räikkönen és Vettel jövőre ismét gyakran tollaslabdázhat egymással a szabadidejében. Korábban a finn bajnok gyakorlatilag verhetetlennek bizonyult a játékban, ám Seb csiszolt a játéktudásán, és immáron úgy érzi, képes legyőzni a barátját.

Tommy Pärmäkosken, aki Vettel fizikális felkészüléséért volt felelős, a finn Turun Sanomat hasábjain elmondta, Seb sokat fejlődött a tollaslabdát illetően, és míg a finn egy kicsit berozsdásodott, a német egy sokkal jobb játékossá nőtte ki magát.

A történet érdekessége, hogy Seb még soha nem nyert Kimi ellen tollaslabdában.

(forrás:f-1live.hu)
(M)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése