2012. június 2.

Brundle: Alonso, Vettel és Hamilton a legjobb

Martin Brundle, a korábbi királykategóriás versenyző szerint a jelenlegi mezőnyből Fernando Alonso, Sebastian Vettel és Lewis Hamilton az, aki igazán kiemelkedik.

Brundle ehhez a listához még Jenson Button nevét is hozzácsapná.

Természetesen állandó téma a Formula-1-ben, hogy vajon ki a jelenlegi mezőny legjobb versenyzője.

A többség úgy tartja, hogy Fernando Alonso képviseli a legmagasabb szintet a pilóták közül, de az igazság az, hogy nagyon kis különbségek választhatják el a top-versenyzőket.

Martin Brundle, a Sky Sports riportere nem is oly rég kipróbálhatta a Ferrari 2010-es versenygépét, és a korábbi királykategóriás versenyző természetesen mondott néhány szót az idei bajnokságról és az erősorrendről is.

„Tekintve azt, hogy a legutóbbi szezon milyen unalmas volt, a maga dominanciájával, az idei kiírás egyszerűen hihetetlen. Sok akciót láthatunk, és imádom azt, ami most a Formula-1-ben folyik. Korábban már megannyi versenyben volt részem az autó volánja mögött és a televízióban és valóban, nagyon tetszik az, amit most látok. Úgy gondolom, hogy a Formula-1 soha nem volt ennél jobb, mint most.”

„Természetesen a leggyorsabb versenyző fog nyerni a végén. Három lenyűgöző versenyzőnk van ott kint: Lewis Hamilton, Fernando Alonso és Sebastian Vettel. Nagyon, nagyon, nagyon közel vannak egymáshoz. Valószínűleg ehhez a listához csatlakozhatna Jenson Button.”

„Fernando nagyon gyors, majd Sebastian követi őt egy kicsivel, de a pénzemet Lewis-ra tenném.”

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése