2012. június 20.

Ecclestone: Vettel még túl fiatal a Ferrarihoz

Bernie Ecclestone csupán egyetlen akadályát látja annak, hogy Sebastian Vettel a Ferrari versenyzője legyen, ez pedig nem más, mint a kétszeres bajnok életkora.

Egyébként biztos, hogy működne a dolog Fernando Alonso és a 24 éves német között – véli Ecclestone.

Bernie Ecclestone egyelőre óva inti Sebastian Vettelt attól, hogy a Ferrarihoz igazoljon, és ezt a német versenyző életkorával magyarázza:

„Most még nem tanácsolnám ezt neki”- mondta a brit a Sport Bild-nek. „Még túl fiatal. Az ember normális esetben a Ferrarinál fejezi be a karrierét”- tette hozzá.

A Ferrari és Vettel már többször körbeudvarolta egymást, mivel Stefano Domenicali szerint „sohase mondd azt, hogy soha”, és „nagyszerű” versenyzőnek titulálta a címvédőt.

Ecclestone elmondta, hogy Fernando Alonso sem jelente problémát, mivel a 2016-ig érvényes szerződéssel rendelkező spanyol és a 24 éves Vettel remek csapattársak lennének:

„Ennek nem szabadna problémát jelenteni. Mindketten versenyzők, akik folyamatosan új kihívásokat keresnek”- fejtette ki a 81 éves Bernie.

„És mindkettejüknek egy nagyszerű kihívás lenne az, hogy egymással, és ezzel egy időben egymás ellen versenyezzenek. Mindegyik azt gondolná, hogy le tudja győzni a másikat, mivel mindketten önbizalomtól duzzadó legények.”

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése