2012. február 4.

Hamilton: Mielőtt bemutatkoztam volna a F1-be, Räikkönen volt a kedvenc versenyzőm

Lewis Hamilton, 2008 Formula-1 világbajnoka elárulta, hogy a bemutatkozása előtt Kimi Räikkönen volt a kedvenc versenyzője a kategóriában, és még mindig csodálja őt.

Jenson Button, a Vodafone McLaren Mercedes másik világbajnok versenyzője szintén boldog, hogy a finn „Jégember” visszatér.
Igen, Kimi Räikkönen visszatér… 2007 Formula-1 világbajnoka a Lotus F1 Team néven futó istállóval állapodott meg, és írt alá egy 2 esztendőre szóló szerződést.

Természetesen hatalmas az érdeklődés Kimi iránt, és talán a felhajtás is nagyobb körülötte, mint volt Michael Schumacher esetében, amikor 2006 után 2010-ben visszatért.

Lewis Hamilton a The Sun lapnak nyilatkozott a McLaren bemutatóján: „Kimi volt az én kedvenc versenyzőm, még röviddel azelőtt, hogy bemutatkoztam volna az F1-ben, és még mindig az egyik olyan vezető, akit a leginkább csodálok.” – nyilatkozta elismerően a brit bajnok.

„Kimi hihetetlenül tehetséges és nagyszerű, hogy ismét itt lesz közöttünk. Ezzel együtt elmondhatom, sajnálatos az, hogy olyan nagyszerű versenyző, mint Robert (Kubica) nem lehet itt, de szebbé teszi a dolgokat az, hogy egy olyan versenyző, mint Kimi, visszatér.”

Jenson Button: „Kimi jó a Formula-1 számára.” – kezdte vigyorogva a 32 éves világbajnok. „Az újságíróknak, mint önöknek, ő nem egy egyszerű típus, de vicces srác, és extrém tehetséges. Kimi hoz valamit a sportunkba, és emiatt jó, hogy visszatér.”

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése