2012. február 23.

Vettel: Még így is szexi az RB8-as

Sebastian Vettelnek még a kacsacsőrrel is tetszik az RB8-as, melynek továbbra is keresi a megfelelő nevet a Red Bull bajnoka. A német elmondta, hogy idén minden bele fog adni annak érdekében, hogy meglegyen a harmadik cím.

Sebastian Vettel kiválóan érzi magát jelenlegi istállójánál, és mint elmondta, egyelőre csak az álmaiban szerepel a Ferrari:

„Jelenleg nem is kívánhatnék magamnak jobb csapatot, mint a Red Bull. Remekül érzem magam és szerencsés vagyok; a hangulat szuper, és nagy lelkesedéssel állunk hozzá, hogy továbbfejlődjünk és nyerjünk”- mondta Vettel.

A német versenyző az olasz La Gazzetta dello Sportnak elismerte, hogy álomszerű lenne „egy napon a Ferrarinak versenyezni.”

Vettel nem érez magán különösebb plusz nyomást annak ellenére, hogy a címvédés után mindenki arra számít: idén triplázni fog.

„Normális esetben az kezdi meg favoritként a szezont, aki nyert az előzőben. Mindig van nyomás. A kívülről érkező nyomáson nem tudsz változtatni. Az természetes, hogy az ember fejlődni akar az újabb szezonkezdetre.”

„Meg akarom védeni a címet.”

„A többiek sem lógatják az orrukat. Rendkívül kemény csata lesz a címért. Tavaly is mindent bele kellett adnunk azért, hogy megnyerjük, még akkor is, ha kívülről ez nem látszott.”

„A legjobbat fogom nyújtani. Így tudni fogom azt, hogy ha valami nem jól sikerül, akkor az nem az én hibám volt.

Vettel még mindig nem találta nevet az RB8-asnak, de mint elmondta, biztos, hogy ismét női névre kell számítani:

„Természetesen ismét egy hölgynek a neve fog erről gondoskodni. Egy autó szép, rendkívüli, és szexi. Még egy ilyen első résszel is”- utalt a kacsacsőrre Vettel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése