2012. február 12.

Hülkenberg: A Lotus nagyon, nagyon rendben van...

A Sahara Force India F1 Team német versenyzője úgy érzi, hogy a Lotus F1 Team meglepetést okozhat a 2012-es szezonban Kimi Räikkönen és Romain Grosjean vezetésével.

Nicolas Hülkenberg elismerően nyilatkozott a Lotus E20 Jerezben mutatott teljesítményéről.
Ezen a héten a mezőny első alkalommal tesztelt 2012-ben. A Marussia F1 Team kivételével mindenki pályára gurult, noha a Mercedes AMG és a HRT csak a tavalyi autóját küldte pályára Jerezben.

A legjobb benyomást talán a Kimi Räikkönen-nel és Romain Grosjean-nal felálló Lotus F1 Team keltette. Nicolas Hülkenberg, aki a Sahara Force India F1 Team VJM05-ös versenygépét terelgette a pénteki napon, nagyon elismerően nyilatkozott a riválisról.

„Amikor ott voltam a pályán, és láttam a Lotus autójt, az nagyon is szépen futott.” – kezdte Nicolas Hülkenberg a Jerezben zajló tesztsorozat utolsó napján az újságíróknak. „Nagyon stabilnak és nagyon jónak tűnik.” – tette hozzá Nicolas.

Hülkenberg azonban azzal számol, hogy még mindig a kétszeres bajnok, és címvédő Red Bull a favorit.

„A Lotus jelen pillanatban nagyon erős, de úgy gondolom, hogy a Red Bull nincs túl messze.” – tette hozzá Nicolas, aki úgy gondolja, hogy a „bikák” autójában, az RB8-ban rengeteg lehet a tartalék és a potenciál.

Nicolas, aki 2011-ben a pálya mellől figyelte a versenyzést az F1-ben, nem fogalmazott meg magának komoly célokat 2012-re.

„Élvezni akarom a versenyzést. Csak versenyezni akarok és várom azt, hogy ott legyek Melbourne-ben az első versenyen. Remélhetőleg szerzek is majd néhány pontot.”

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése