2012. április 7.

Vettel hisz abban, hogy megvédheti a címét

A Red Bull Racing német versenyzője a gyengébb kezdés ellenére hisz abban, hogy megvédheti a tavaly megszerzett címét a Formula-1-ben.

Sebastian Vettel hisz magában és természetesen a csapatában is.

A fiatal német rekorder tavaly szárnyalt és megállíthatatlannak bizonyult. Vettel idő előtt eldöntötte a kérdést, és megvédte az első világbajnoki címét.

Az idei rajtja nem sikerült, miután az első futamot Jenson Button nyerte meg a McLaren autójával, addig Seb a malajziai futamon még pontot sem szerzett.

A német versenyző elismeri, nem kezdett túlságosan jól 2012-ben, de hisz a címvédésben.

„Elismerem, az első két verseny nem volt tökéletes, de azt sem mondhatjuk rájuk, hogy rosszak lettek volna.” – kezdte Sebastian Vettel a hivatalos blogjában a Red Bull honlapján.

„Bebizonyítottuk, hogy képesek vagyunk harcban lenni a legerősebb csapatokkal és ez nagyon fontos.” – tette hozzá Vettel.

„Amikor egy olyan baleset részese vagy, mint én voltam Malajziában, tehetetlen vagy, de a Formula-1-ben már csak így mennek a dolgok. Most 18 verseny van még előttünk és minden tőlünk telhetőt meg fogunk tenni annak érdekében, hogy megvédjük a címünket. Teljes mértékben hiszek a csapatban, az autóban és magamban is. Még sok munka áll előttünk, de együtt, csapatként bármit képesek vagyunk elérni.”

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése