2012. április 7.

Vettel: Néha szemétládának kell lennem a pályán, de ettől nem vagyok egy s*gg

Sebastian Vettel szerint el kell választani egymástól a versenyzést és a magánéletet. A pályán elengedhetetlen, hogy az ember néha szemétláda legyen, de ettől még nem lesz valaki rossz személy, miután kiszállt a cockpitból.

A Red Bull Racing versenyzője úgy véli, hogy Michael Schumacher mindenkinél többet tanult a hibáiból.

A háromhetes szünet egyik központi témája volt a Sebastian Vettel vs. Narain Karthikeyan meccs, mely kellemes verbális csatával végződött.

Az eset miatt a Red Bull Racing címvédője kénytelen egyre többet beszélni arról, hogy milyen embernek tartja magát, és vajon mennyire tudható be a kiborulás a pillanatnyi hangulatnak, vagy esetleg tényleg ilyen heves személyiség a német.

Vettel a német Focus-szal beszélgetett, amikor kifejtette, hogy „semmi okát sem látja annak, hogy s*gg legyen a cockpiton kívül”.

A 24 éves versenyző leszögezte, hogy amint beül a gépbe, a helyzet megváltozik, és olykor az embernek „szemétládaként” kell viselkednie:

„Nem folyamatosan és mindig, de ez hozzátartozik.”

„Mindig törekszek arra, hogy a ridegség és a keménység jó oldalán álljak, és úgy gondolom, hogy ez eddig elég jól sikerült. Szerintem az ember feszegetheti a határokat, de nekem fontos, hogy ne lépjem át azt.”

Sebastian Vettel beszélt jó barátjáról, Michael Schumacherről is, akit sok támadás ért már a manőverei és a pályán vallott erkölcse miatt:

„Michael követett el hibákat, ahogy mindannyian – talán még kevesebbet, mint bárki más. Egyben ő többet is tanul ezekből, mint a többiek.”

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése