2012. április 6.

Vettel látogatóban járt a Renault új központjában

Sebastian Vettelt lenyűgözte a Renault új technológiai központja, melyet a Párizstól 20 kilométerre található Guyancourt-ban építettek fel.

A Red Bull versenyzője bepillanthatott abba, hogyan hívják életre a jövő szériaautóit, de a titoktartás természetesen rá is érvényes.

Sebastian Vettelt a Renault prominens vezetői várták az új központban, ahol egy rövid előadás és kérdezz-felelek után következhetett a helyszín bejárása, melynek keretében a 24 éves címvédő bepillantást nyert a folyamatba, ahogy megszületnek a jövő koncepciói.

„Már több alkalommal is voltam Viry-Chatillonban, ahol a Forma-1-es motorjaimat gyártják”- mondta a német versenyző.

„De itt először élhettem át azt, hogyan alakul ki a szériaautók koncepciója és miként fejlesztik ki őket”- folytatta a Red Bull pilótája.

„Lenyűgöző látni ezt. Ahogy minden látogatóra, rám is érvényes a hatalmas titoktartás a technológiai központtal kapcsolatban, de azt én is elárulhatom, hogy itt valóban szenzációs koncepciók lesznek kifejlesztve.”

„Nagyon jónak tartom azt, hogy ilyen sok munkatárssal találkozhatok, akik a Renault-nál dolgoznak. Annak ellenére, hogy nem tudom mindenkinek személyesen megköszönni, remélem, hogy tudják azt, hogy mindenki egyenként szerepet játszik abban, hogy ilyen sikereket érünk el közösen.”


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése