2011. szeptember 24.

Räikkönen lesz a Forma-1 legújabb "fejőstehene"?

Német lapinformációk szerint Sir Frank Williams elsősorban Kimi Räikkönen marketingértékét szeretné kihasználni, mintsem a pilóta kvalitásait tartja szem előtt.
A finn lehet az F1 legújabb „fejőstehene”.


Továbbra is sokat pletykálnak Kimi Räikkönen esetleges visszatéréséről. A finn már a második éve, hogy nem a Formula-1-ben versenyez, és az idő vasfoga rajta is fog. A finn jelenleg a raliban és az államokban edz, és talán készül a visszatérésre. 


A német Auto Motor und Sport szerint Kimi szerdán, még Monza előtt tett látogatást a Williams főhadiszállásán. A csapat elnöke, Adam Parr jelenleg nem tartózkodik Szingapúrban, így őt nem tudták elérni a kollégák. 


A magazin úgy véli, hogy a brit istálló elsősorban szponzorokat vár a finntől, és nem teljesítményt. Räikkönen azonban saját pénzt nem igazán szeretne befektetni a versenyzésébe, ezért ő biztosan nem lesz fizetős pilóta, maximum a támogatóin keresztül. 


A lap ezzel együtt azt is állítja, hogy Adrian Sutil is ott járt a Williams-nél Monza előtt szerdán, noha ezt a Force India német versenyzője kategorikusan tagadta.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése