2012. március 3.

Räikkönen nem fogja feladni

A kétéves kihagyás után 2012-re a Lotusnál visszatérő Kimi Räikkönen ugyan számtalanszor cáfolta már a motivációjában kételkedőket, de úgy tűnik, erre még mindig szükség van.

Az enstone-i csapat 2011-ben két dobogós helyezéssel kezdte az évet, de aztán az idény közepére csúnyán lendületet veszített. Idén szeretnének egy egyenletesen jó szezont, de a kedvező jerezi jelek után a múlt heti barcelonai teszten beütött a krach, kiderült, hogy az E20-as kasztnija hibás, így a Lotus kihagyta a négynapos gyakorlást.

A nem túl biztató téli fordulat ellenére Räikkönen hangsúlyozza, hogy a hite töretlen és akkor sem fog gyorsan kiábrándulni, ha nehezen kezdődik a szezon.

"Az utolsó ferraris évemben sem voltunk mindig az élen. De a Lotus jól kezdett tavaly, reméljük, hogy az új autó gyors lesz, persze a szabályok egy kicsit változtak, így sose lehet tudni" - mondta az F1 Racing magazinnak.

"De ha mondjuk csak nyolcadikak leszünk vagy ilyesmi, akkor sem mondjuk azt, hogy le van szarva, feladjuk. Végig igyekszünk majd javulni, annyira elöl szeretnénk lenni, amennyire csak lehet."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése