2012. március 16.

Räikkönen: Nincs ok a pánikra

Kimi Räikkönen, a Lotus F1 Team finn világbajnok versenyzője nem tulajdonít túlságosan nagy jelentőséget annak, hogy a mai nap folyamán ismét a kormányával akadtak problémái.

A finn „Jégember” higgadt maradt Ausztráliában.

Kimi Räikkönen:
„Több okból kifolyólag sem volt ez a legjobb nap a számunkra. Az időjárás mindenki dolgát megnehezítette az első és a második szabadedzésen, ami nyilvánvalóan számunkra sem jött túlzottan jól, de ezzel kell most folytatnunk a munkát, nincs mit tenni.”

„Összességében egy-egy tiszta kört tudtam megtenni a délelőtti és a délutáni szabadedzésen, így nem a legjobb formában várhatom a holnapi időmérő edzést, de, mint azt már mondtam, a többiek is ebben a hajóban eveznek.”

„Fogalmam sincs, hogy hol állunk jelenleg. Jelen pillanatban itt állok a két lábamon, de azt nem tudom megmondani, hogy a csapat milyen helyet fog elfoglalni a rajtrácson. Vannak bizonyos új alkatrészeink az autónkon, melyeket ki is próbáltunk, de a korlátozott körszám miatt nem tudok róluk sokat mondani.”

„Ami pedig a kormányt illeti, volt egy kis problémám vele, de semmi drámai. Nem szeretnék most a részletekről beszélni, csupán annyit mondhatok, hogy az elem nem működik tökéletesen, de dolgozunk rajta. Bízom benne, hogy ezt a problémát Malajziáig sikerül orvosolnunk. Szóval valóban nincs ok a pánikra.”

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése