2012. március 23.

Szabadedzések

Túl vagyunk az első két szabadedzésen. Kimi autójában váltót kell cserélni ezért sajnos 5 rajthelyes büntetést fog kapni! : /


1. Szabadedzés végeredménye:

2. Szabadedzés végeredménye:

Kimi Räikkönen:
Ez a nap rendben volt, de még mindig van némi tennivalónk a beállításokat illetően. A kormány javult egy kicsit, de még mindig dolgoznunk kell ezen a területen. Jól érzem magam az autóban ezen meleg feltételek mellett, és a verseny a nap későbbi részében kerül majd megrendezésre, így nem várok ezzel kapcsolatban problémát.”

„Remélem, hogy holnap sikerül előrelépnünk, és az autónk gyorsabb lesz, mint azt mutatjuk. A KERS rendszerrel sajnos problémák voltak a délutáni órákban, ami frusztráló volt, de biztos vagyok abban, hogy ezt sikerül orvosolnunk holnapra.”

„A pályára nagyon pontosan emlékszem a múltból, és remélem, hogy egy jobb időmérő vár ránk, mint volt az Ausztráliában. Már várom azt, hogy itt versenyezzek.

Sebastian Vettel:
Most talán még kuszább a helyzet, mint Ausztráliában volt. Mindenki más programot teljesített az első két edzésen, és nem lehet tudni, hogy mi a valós helyzet. Nyilvánvaló, hogy a McLaren nagyon erős és a tempójuk valós. Őket kell legyőznünk, miközben tényleg nem tudom, hogy mi vár ránk az időmérő edzésen és vasárnap a versenyen.”

„Ami a hosszú etapokat illeti, nagyon bizakodó vagyok, és úgy érzem, hogy vasárnap közelebb kerülhetünk hozzájuk. Természetesen ehhez egy jó időmérőre is szükségünk van. Összességében nem igazán vagyok elégedett a mai nappal, ami nem ment simán számomra. Nem sikerült összeraknom azt a kört, amit szerettem volna. Folytatnunk kell a munkát, mivel sok teendőnk van még az időmérő edzés előtt.”

„Fontos, hogy sokat dolgozzunk a gumikkal, melyek eltérően teljesítenek, és mindezt körről körre tapasztaltjuk meg. De nincs szó drámáról, csupán ez egy első nap volt, de nem mondom azt, hogy lehetetlen lenne megszerezni az első rajtkockát szombaton, csupán tudom, hogy a McLaren nagyon erős.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése