2012. március 15.

Vettel: Az időmérő edzés fontos lesz

Sebastian Vettel szerint az időmérő edzés fontos lesz Melbourne-ben, a német pilóta már nagyon kíváncsi arra, valójában mennyire gyors a Red Bull.

A szezon előtti tesztek során minden csapat és pilóta óvatosan jósolt ellenfeleikről. Miközben a Red Bull időmérő edzés szimulációt nem hajtott végre a tesztek során, Vettel elmondta, jó érzései vannak az RB8-ról és örömmel várja, hogy kiderüljön mi is az erősorrend.

"Azt hiszem, nem kétséges, az időmérő edzés mindig nagyon fontos. Szokás szerint könnyebb, amikor az első sorból indulsz, így azt hiszem, ahogy a többi pilóta is már korábban elmondta, nehéz pontos következtetést levonni a tesztekből - vannak érzéseink: először is fontos, hogy saját magad jól érezd, az autó jó legyen és jól érezd magad az autóban. Ezzel elégedettek vagyunk, természetesen nem mindig alakul minden a tervek szerint, de összességében elégedettek vagyunk és ahogy mondtam, ebben a pillanatban nehéz megmondani a sorrendet. Jó, hogy végre itt vagyunk és néhány nap múlva minden kiderül."

Vettel hozzátette, a pálya természete miatt a valódi erősorrend még nem derül ki Melbourne-ben.

"Ez az első verseny, még sok követi. Ez a pálya nagyon eltér egy normál versenypályától, olyan pályáktól, mint Barcelona, ahol néhány hete jártunk. Így holnap még nem tudunk meg sok mindent a sebességről."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése